Kontakt

Autostrada består av et motivert team på godt over 100 personer som alle ønsker å gi den den beste kundeopplevelsen. Vi lever for og med kundene våre, i alle våre seks butikker i Skien, Porsgrunn og Arendal.

Mer om oss

 

Våre avdelinger

Autostrada Volvo
tlf 35 50 50 00

Autostrada Bruktbilsenter
tlf  35 50 50 00

Autostrada Jaguar Land Rover
tlf 35 58 70 70

Autostrada Porsgrunn
tlf 35 10 40 00

Porsche Center Porsgrunn
tlf 35 55 60 60

JM Auto Arendal
tlf 37 00 03 00

Star Bilskade
tlf 35 49 99 09

Sixt, Telemark Bilutleie
Skien   Porsgrunn

Administrasjon

Autostrada Volvo er en komplett forhandler med nybil, bruktbil, delelager, verksted og skadeavdeling. I tillegg har Volvo kanskje det flotteste showroomet her til lands, i våre lokaler i Nomevegen.

volvo

Autostrada Bruktbilsenter holder til kun 300 meter fra nybil butikken og har alltid et spennende utvalg til deg som er på jakt etter et godt kjøp.
Totalleverandør på Service

volvo

Autostrada Jaguar Land Rover er autorisert forhandler av Jaguar og Land Rover i Telemark og Vestfold. Vi har også lang erfaring med premium bruktbiler som blant annet BMW, Mercedes og Audi. Totalleverandør på service.

land-rover jaguar logo-premium-bruktbiler

Autostrada Porsgrunn er din Subaru, Fiat, Alfa Romeo og Jeep - forhandler i Telemark. Vi er også spesialisert mot et segment som passer folk flest. Hos oss er du alltid velkommen til en hyggelig prat og trygg bilhandel i våre flotte lokaler på Vallermyrene. Totalleverandør på service med egen skade og lakk avdeling.

Subaru           logo-premium-bruktbiler

Porsche Center Porsgrunn dekker distriktene Telemark og Vestfold. Porsche Center Porsgrunn er et fullskala Porsche-anlegg med salgsavdeling for nye og brukte Porsche, delelager og et eget autorisert Porsche-verksted.

JM Auto på Stoa i Arendal har vært Volvo og Renault-forhandler siden oppstarten i 1989, og er et komplett bilanlegg på 4000 m2.

   

Administrasjon

Du som vår øverste sjef vil alltid styre vår hverdag. Vi lever etter "Kunden er Konge". Din neste bildrøm er vår hverdag, og vi skaffer deg akkurat den bilen du ønsker deg.

Selskapet

Autostrada er autorisert forhandler av Volvo, Polestar, Porsche, Jaguar, Land Rover, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional og Jeep. Vi skaffer deg bilen du vil ha!

personvern  |  kontakt  |  R8 Edge