Nye Volvo XC60

Volvo /

Nye Volvo XC60

Den nye bilen erstatter suksessmodellen XC60 som er Europas mest solgte mellomstore SUV!

Leveringsklar tidlig høst 2017

Pris fra kr 654 900,-

Nye XC60 er en av de sikreste bilene som noen gang er laget, full av ny teknologi, samtidig som den er like vakker å se på som den er komfortabel å kjøre.

Her får du en bil som tilfredsstiller alle sanser. Nye XC60 gir deg både god oversikt i en elegant kupé, samt en sikker og deilig kjøreopplevelse. Her er det lagt spesiell vekt på komfort og teknologi for å gjøre hverdagen enklere.

Ytelse og motoralternativer

Nye XC60 kommer også med Volvos prisvinnende T8 Twin Engine bensin plug-in hybrid, som befinner seg helt i toppen av drivlinjeutvalget, og som leverer 407 hestekrefter og en akselerasjon fra 0–100 km/t på kun 5,3 sekunder.

Nye XC60 lanseres med D4-dieselmotoren med 190 hestekrefter, og D5-motoren med PowerPulse-teknologi som leverer hele 235 hestekrefter. Den kommer også med bensinmotoren T5 med 254 hestekrefter, og den kompressormatede og turboladde T6 med 320 hestekrefter og et dreiemoment på 400 Nm

Ny komfort og sikkerhetsteknologi

Steer Assist er nå en del av det banebrytende City Safety-systemet. Et nytt sikkerhetssystem – Oncoming Lane Mitigation – bruker Steer Assist og reduserer dermed risikoen for kollisjon med møtende biler, mens BLIS (Blind Spot Indication System) bruker Steer Assist-funksjonen for å redusere risikoen for at bilen kolliderer når man bytter kjørefelt.

 

Det halvautomatiske førerstøttesystemet Pilot Assist, som tar hånd om styring, akselerasjon og bremsing på godt oppmerkede veier i opptil 130 km/t, er et av tilvalgene i nye XC60.

Dimensjoner

1 658 mm høy
4 688 mm lang
1 902 mm bred inkl speil

Se flere bilder

Selskapet

Autostrada er autorisert forhandler for Volvo, Polestar, Jaguar, Land Rover, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional og Jeep.
Du finner drømmebilen hos Autostrada!

personvern  |  kontakt  |  R8 Edge