Bestill service Autostrada Notodden

Registrer service

Bestill verksted Autostrada Notodden

1) Velg servicetype eller ring oss direkte på 35 58 70 78

Autostrada Bilkonto

Autostrada Bilkonto

Med Autostrada Bilkonto kan du kjøpe nå og betale senere. Søk enkelt om konto ved å sende SMS AUTOSTRADA til 27700 og få svar i løpet av minutter.

I samarbeid med Resurs Bank gir Autostrada deg mulighet til å velge hvordan du vil betale. Når du mottar første faktura, kan du velge å betale med en gang, eller dele opp over flere måneder. Vi tilbyr alltid 30–60 dager kostnadsfri kreditt, noe som betyr at du kan vente minst en måned med å betale.

Autostrada Bilkonto

Søk enkelt via mobiltelefonen

Det er enkelt å søke om konto. Send SMS AUTOSTRADA til 27700 og få svar i løpet av få minutter.
Du kan også spørre oss i butikken, så hjelper vi deg med kontoen, faktura eller delbetaling.

Slik fungerer Autostrada Bilkonto

 • Første faktura sendes ut måneden etter kjøpet
 • Mulighet til å delbetale hele kjøpsbeløpet uten nominell rente i opptil 12mnd
 • Kredittgrense opptil 40.000 kr

Ditt valg

Om du vil dele opp betalingen uten nominell rente, eller betale fakturaen i sin helhet, bestemmer du selv. Dette kaller vi valgfrihet.

Hvor mye koster det?

Tabellen nedenfor viser eksempler på hvordan du kan delbetale og hva det koster.

Kredittbeløp


30-60dgr

4 mnd

12 mnd

24 mnd

36 mnd


10 000 kr


10 000 kr

2 500 kr

834 kr

464 kr

339 kr


20 000kr


20 000 kr

5 000 kr

1 667 kr

927 kr

678 kr


40 000 kr


40 000 kr

10 000 kr

3 334 kr

1 854 kr

1 355 kr


Rente/gebyr


30-60dgr

4 mnd

12 mnd

24 mnd

36 mnd


Nom. rente


0 %

0 %

0 %

9,96 %

12,96 %


Adm.gebyr*


0 kr

45 kr

45 kr

45 kr

45 kr


Etbl.gebyr**


0 kr

95 kr

395 kr

395 kr

395 kr


I månedsbeløpet inngår evt. rente. For å kunne delbetale, må det totale månedlige kjøpet være på minst 1 000 kr. Alle beløp avrundes opp til nærmeste krone.
*Påløper hver måned.
**Påløper måned 2, for hver valgt delbetalingsplan.

Eksempel: Handle for 10 000 kr


Ordinært månedsbeløp 879 kr


Delbetalinger: 12 stk Etableringsgebyr: 395kr
Adm.gebyr/mnd: 45kr Effektiv rente: 17,11%
Nominell rente: 0% Betal totalt: 10 935 kr

Kredittgiver: Resurs Bank AB NUF
22 56 37 33 kundetjeneste@resursbank.no
Resurs Bank – Forbrukslån, kredittkort eller refinansiering

Kontakt Autostrada

EU-kontroll

EU-kontroll

Du kan bestille og gjennomføre EU-kontroll så tidlig du ønsker, så lenge kjøretøyet er godkjent innen fristen. Målet med EU-kontroll er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.  EU-kontroll må utføres av godkjente kontrollører og verksteder, og hos oss er du i trygge hender. Ring oss eller velg ønsket avdeling i oversikten og trykk på Bestill Service for å booke EU-kontroll /PKK.

HVA SJEKKES PÅ EU-KONTROLL?

EU-kontrollen består av to deler, en trafikksikkerhetsdel og en miljødel.

 • I trafikksikkerhetsdelen kontrolleres blant annet lys, sikt, hjul, belter og bremser
 • I miljødelen måles støy og avgasser

Det er ikke nødvendig å ha med begge sett dekk til kontroll. Er det sommerdekk på bilen, trenger du ikke ta med vinterdekkene. 

RESULTAT KONTROLLEN

Når kontrollen er ferdig vil du motta en kontrollseddel med resultatet. Her vil du blant annet se registrert kilometerstand, neste frist og eventuelle feil og mangler.
Det er viktig at du sjekker kontrollseddelen selv om du har fått godkjent EU-kontrollen.
Har du fått godkjent EU-kontroll kan du bruke kjøretøyet som normalt. Kjøretøyet er godkjent hvis det ikke fikk mangler, eller dersom det fikk mangler med kode 1.

Sjekk kontrollseddelen

Verkstedet registrerer resultatet av EU-kontrollen i våre systemer, men det er viktig at du på kontrollseddelen sjekker:

 • eventuelle feil og mangler med kode 1
 • at riktig kilometerstand er registrert
 • neste frist for EU-kontroll

Husk at en EU-kontroll ikke er en fullstendig tilstandsrapport. Driftssikkerhet og begynnende rustskader fanges for eksempel ikke opp av kontrollen. Dersom du skal selge eller kjøpe et kjøretøy kan det lønne seg å gjøre nærmere undersøkelser. 

Fått mangler med kode 1?

Da må du få manglene rettet så snart som mulig, men det er ikke nødvendig å vise kjøretøyet på etterkontroll. Eksempler på mangler med merknad 1 er at det ikke er refleksvest eller varseltrekant i bilen.

GLEMT EU-KONTROLL?

Hvis kjøretøyet ditt ikke er godkjent innen fristen, kjører du ulovlig.

Står du oppført som eier av et kjøretøy, er det ditt ansvar å sørge for at det blir godkjent innen fristen. Når fristen har gått ut får kjøretøyet bruksforbud, og det kan bli avskiltet dersom du blir stoppet i kontroll.

Hva kan du gjøre om du har glemt fristen?

 • Ønsker du å bruke kjøretøyet, må du bestille time for EU-kontroll og få kjøretøyet godkjent. Husk at det er forbudt å bruke et kjøretøy som ikke er godkjent innen kontrollfristen. Du kan kjøre til verkstedet/kontrollorganet hvis du leverer skiltene på en trafikkstasjon og kjøper prøveskilt.
 • Skal du ikke bruke kjøretøyet, kan du avregistrere det ved å levere skiltene til en trafikkstasjon.
 • Har du ikke mulighet til å ta kjøretøyet til EU-kontroll selv, kan du få noen andre til å gjøre det for deg. Eier må ikke møte til kontrollen.
 • Du kan som hovedregel bare få utsettelse ved alvorlig sykdom, som må dokumenteres med legeerklæring. Les mer om kravene til utsettelse av EU-kontroll.
 • Får du ikke godkjent EU-kontroll innen fristen fordi du for eksempel er alvorlig syk, er i isolasjon eller karantene grunnet koronaviruset, kan du søke om utsettelse.

Autostrada Volvo, Porsgrunn

Tlf: 35 50 50 00

Autostrada Volvo Arendal

Tlf: 37 00 03 00

Porsche Center Porsgrunn

Tlf: 35 55 60 60

Bildeler og tilbehør

Bildeler og tilbehør som passer deg

TILBEHØR

Uansett hvilken bil du har finner du riktig tilbehør til bilen din hos oss.

Vi fører alt av originalt tilbehør til våre merker, samt kvalitetsprodukter fra produsenter som eksempelvis Thule og Skiguard. Er du på jakt etter skistativ, sykkelholdere, barneseter eller hundebur vet vi hva som passer din bil best. Du skal være trygg og samtidig føle du har gjort et godt kjøp når du handler tilbehør hos oss. Derfor selger vi kun merker vi vet holder høy kvalitet, til konkurransedyktige priser.

Derfor bør du velge Autostrada

 • Konkurransedyktige priser
 • Spisskompetanse på produktene vi selger
 • Alt av originalt tilbehør til alle våre merker
 • Kun merker og produkter av høy kvalitet

Vi hjelper deg med

 • Personlig veiledning tilpasset din bil og dine behov
 • Barneseter og sikring av barn i bil
 • Hundebur
 • Transportsystemer som skiboks, skistativ, sykkelstativ og takstativ
 • m.m

BILDELER

Vi hjelper deg med alt av deler til din bil.

Velg originaldeler slik at du får deler som er produsert etter bilfabrikkens spesifikasjoner og kvalitetskrav! Det tryggeste og beste er om vi gjør jobben for deg. Vi gir garanti på vårt arbeide og våre deler. Videre bruker vi kun originaldeler, som sikrer kvaliteten til din bil hele veien.

Bildeler frontrute

Originale frontruter -viktigere enn du tror!

I nyere biler er frontruten en viktig del av sikkerhetssystemene og utstyres med antenne, kamera og laser. Herfra styres viktige funksjoner bak sikkerhetssystemer som Driver Alert, autobrems, avstandskontroll og trafikkskiltinformasjon. Hvis du må bytte frontrute som er utstyrt med kamera og laser, må du erstatte den med en som har de samme egenskapene som originalruten vi har utviklet spesielt for din bilmodell. Bilens sikkerhetssystemer er nemlig svært sensitive overfor optiske toleranser, glasstykkelse og vekt.

Polestar effektoptimering for Volvo

Økt effekt. Uten avgift. Samme utslipp. Mer kjøreglede.
Polestars ingeniører har tatt et helhetsgrep for å løfte kjøreopplevelsen til et nytt nivå. Opptil fem nøkkelfunksjoner blir optimalisert for å tilby raskere respons, bedre balanse og mer intuitiv kjøring. Resultatet er en bil som reagerer raskt og forutsigbart, noe som er viktig for alle som liker aktiv kjøring. Den originale garantien og serviceintervallene påvirkes ikke, og heller ikke drivstofforbruket eller utslippsnivåene.

Les mer om Polestar effektoptimering

Volvo Personlig Servicetekniker

Volvo Personlig Servicetekniker

Volvo Personlig Servicetekniker

EGEN VOLVO PERSONLIG SERVICETEKNIKER

Hos oss blir du møtt av din egen personlige servicetekniker (PST). Ingen vet mer om bilen din enn ham (kanskje unntatt deg selv). Du kommuniserer direkte med din PST slik at det blir minst mulig misforståelser eller utelatt informasjon.

VOLVO PERSONLIG
SERVICE

Du har fremdeles din egen PST du skal henvende deg til, og som order alt for deg, men forskjellen fra PST til Volvo Personlig Service er at to og to teknikere nå jobber i team på samme verkstedplass. Slik går det raskere for deg som kunde.

ETT
KONTAKTPUNKT

Det er din PST som tar imot deg når du henter og leverer bilen, og som arbeider på den og forklarer hva som er blitt gjort. Du trenger bare å forholde deg til én person, og ja, det er nesten som å ha en egen fastlege for bilen.

Volvo Personlig Servicetekniker

Din Personlige Servicetekniker tar hånd om både deg og din Volvo – og det koster ikke noe ekstra!

Din Personlige Servicetekniker er ditt kontaktpunkt hos verkstedet, og har det fulle og hele ansvaret for deg og din bil. Du får din egen ekspert på verkstedet som blir godt kjent med bilen din, og som gjør alt fra å avtale tid, finne ut hva som er feil, gi råd og utføre service og reparasjoner. Alt utføres av én person med spesialkompetanse. Kort sagt, din Personlige Servicetekniker er med deg hele veien.

Når du henter bilen går dere gjennom arbeidet som er blitt gjort. Det er også din Personlige Servicetekniker som tar imot betalingen. 

Din Personlige Servicetekniker blir kjent med deg og din bil, og føler et ansvar ovenfor dere. Han/hun er alltid tilgjengelig om du har spørsmål.

Se alle Volvo-modeller

Følg Autostrada Volvo Porsgrunn på Facebook

Følg Autostrada Volvo Arendal på Facebook

Skade og lakk

For skade og lakk har vi Star Bilskade som håndterer store og små jobber på alle bilmerker. Alt fra lakkskader til oppretting av omfattende skader på personbiler og nyttekjøretøy. 

Star Bil ble etablert i 1991 og er en solid bedrift med 15 ansatte. I januar 2019 ble Autostrada deleier i selskapet. Star Bilskade er skademerkeverksted for Jaguar, Land Rover, Porsche, Volvo, Subaru, Alfa Romeo, Fiat og Jeep.

Skade og lakk Star bilskade
https://starbilskade.no

Skade og lakk avdelinger

Skien

Rødmyrsvingen 66,
3735 Skien

Telefon
35 49 99 09

post@starbilskade.not

Åpningstider
Mandag-Fredag 07.30-16.00

Arendal

Stoavegen 33
4848 Arendal

Telefon
37 03 39 52

agder@starbilskade.no

Åpningstider
Mandag-Fredag 07.30-15.30

Om oss i Star Bilskade

Star Bil ble etablert i 1991 og har vokst til en solid bedrift med 33 ansatte på våre to avdelinger i Skien og Arendal fordelt på bilverksted, lakk og karosseri avdeling, administrasjon og kundemottak.
I 2006 flyttet vi inn i nytt bygg på Rødmyr industriområde i Skien, og i 2019 utvidet vi med oppkjøp av Stoa Karosseri i Arendal som nå faller inn under vår paraply og heter Star Bilskade Arendal.

I januar 2019 ble Autostrada deleier i selskapet. Star Bilskade er dermed et merkeverksted for både Jaguar, Land Rover, Porsche, Volvo, Subaru, Alfa Romeo, Fiat og Jeep.

SKADE OG LAKK. VI FJERNER SKADEN RASK, ENKELT OG BILLIG!

Vi kan spare deg for 40-50% av ordinær skadetakst. Reparasjonen gjøres kun på det skadede området og derfor er de mye mindre og raskere å gjennomføre. Garantert pent resultat!

 • Lakkeringsfri bulkoppretting
 • Spot lakkering
 • Steinsprut
 • Riper

Bestill takst for skade – Skien

Bestill takst for skade – Arendal

Se alle autostrada sine avdelinger

Steinsprut og glasskade

Steinsprut og glasskade

Steinsprut eller glasskade i frontrute eller glasstak? Vi prøver alltid å reparere skaden først for å spare deg både for tid og penger. 

Venter du for lenge med å reparere en steinsprutskade, eller skaden ikke kan repareres, må frontruten skiftes

Ved alle glasskader tar vi oss av alt papirarbeidet med ditt forsikringsselskap. Kombinerer du reparasjon eller skift av din frontrute med service hos oss sparer du et ekstra verkstedbesøk.

Sensorer

På de fleste modeller er det sensorer i frontruten som må skiftes eller kalibreres ved et ruteskift for at komfort- og sikkerhetssystemer skal fungere. Våre profesjonelle teknikere påser at dette også fungerer optimalt etter reparasjon.

Terje Ødegaard-Brødsjø

Servicemarkedsjef
Autostrada Volvo, Porsgrunn

Cesilie Olsen

Ettermarkedsleder
Autostrada, Skien

Frank Svoboda

Servicemarkedsjef
Autostrada Arendal
Steinsprut og glasskade

Steinsprut

-kalibrering for sikkerhets skyld

I moderne biler er frontruten ofte utrustet med kameraer og sensorer som har sentrale sikkerhetsfunksjoner. Når du skifter frontrute er det derfor viktig for sikkerheten at du ikke bare får nytt glass – men at du får riktig frontrute, riktig montert og riktig kalibrert.

Hvilke funksjoner er det som kalibreres?
Det kommer an på hva slags bil du har. Vanlige sikkerhetssystemer som sitter i bilen og som må kalibreres er f. eks lane assist, tretthetsvarsler og autobrems.

Må alle biler kalibreres?
Nei, det varierer mellom de ulike bilmerkene. I de tilfellene der produsenten anbefaler det, utfører vi alltid en kalibrering.

Hvordan vet jeg om min bil må kalibreres?
Det er produsenten som angir om bilen må kalibreres eller ikke etter ruteskift. Spør oss om du er usikker.

Må bilen kalibreres ved steinsprut?
Nei, ved en vanlig steinsprutreparasjon trenger ikke bilen å kalibreres.

Hva koster en kalibrering?
Det kommer an på hvilke funksjoner som sitter i frontruten og hvilke deler som skal kalibreres. Om du har en fast egenandel for bytte av frontrute, betaler du bare den og ikke noe mer.

Hvor lang tid tar det å kalibrere?
Det kommer an på hvilke deler som skal kalibreres. De fleste kalibreringer tar mindre enn en time, men noen ganger må bilen kjøres etter kalibreringen for å se at alt fungerer som det skal. Da kan det ta litt lengre tid.

Se alle avdelingene til autostrada

Følg Autostrada Volvo Porsgrunn på Facebook

Følg Autostrada Volvo Arendal på Facebook

Følg Autostrada Fiat, Jeep, Alfa Romeo og Subaru på Facebook

Følg Jaguar og Land Rover samt et stort utvalg premium bruktbiler på Facebook

Bilpleie

Unn bilen din bilpleie av ypperste kvalitet. Det er ikke bare utsiden av bilen som teller. Innsiden av bilen er like viktig! Ta vare på bilen din som du tar vare på deg selv. Det beste av alt at vi gjør jobben for deg.

Fra innvendig vask til utvendig polering. Vi sørger for at din bil får den beste behandling og bilpleie. Slik holder den seg også bedre i verdi.

Sesongklargjøring

Full shine innvendig og utvendig, inkluderer også hjulskift

4 500,- personbil
5 500,- SUV

Bilpleie

Rens + ozon personbil3500,-
Rens + ozon SUV 3900,-
Lakkrens+rubbing+polering personbil 2990,-
Lakkrens+rubbing+polering SUV 3490,-
Skinnimpregnering 1690,-
Skinnkrem 1200,-

Ved brukte biler eldre enn 6 mnd gis pris ved besiktigelse

Ceramic Guard

–keramisk lakkforsegling
PRISER
6 900,- Liten bil
7 900,- Personbil
8 900,- SUV
For bruktbil tilkommer lakkrens på ca kr 3000,-. Dette kan variere fra bil til bil.
Glassbeskyttelse  1500,-
Rebehandling  1500,-

Sven Sigon

Leder klargjøring
Autostrada Volvo, Porsgrunn

Asle Tollefsen

Kontormedarbeider
Autostrada, Skien

Christian Berntsen

Klargjører
Porsche Center Porsgrunn
Bilpleie

Hvorfor bør du investere i bilpleie?

Bilpleie som behandling av bilens lakk, interiør eller glass gir gevinst på mange områder.

Bilpleie gir gevinst ved salg!

Forskjellen på en behandlet og ubehandlet bruktbil vil som oftest ved salg utgjøre mange tusen kroner. Langt mer enn selve behandlingen koster. Dette gjelder både lakk og interiør.

Det kan være avgjørende for om det blir en handel eller ikke, og særlig avgjørende for om du får den prisen du mener er riktig.

Behandlet bil varer lenger!

For deg som ønsker å ta vare på din bil, er behandling av bilens lakk og interiør av største betydning! Om du har en ny bil, så vil en behandling hos oss gjøre den langt mer motstandsdyktig mot småskader og slitasje enn bilens originale tilstand.

Mange sørger for bilpleie en gang i året. De sparer mange tusen kroner i senere vedlikehold, og nyter godt av en pen og velbehagelig bil, som holder seg slik i mange år, og har høyere annenhåndsverdi en en ubehandlet bil.

Ser du på en lakkert flate under mikroskop, så ser den ut som et månelandskap, dvs. en ujevn overflate full av kratere. At smuss og luftforurensning setter seg fast på en slik overflate er derfor lett å forstå. En lakkflate som er full av smuss, gir ikke den glansen som den burde. Det er umulig å få denne glansen igjen ved vask eller ordinære rensemidler.

Men at du mister glansen er ikke det verste. Smuss og forurensning i kombinasjon med syre i lufta gjør at en oksyderingsprosess starter i lakken. Dette gjør den enda mer matt og uren. Voks og diverse rensemidler makter ikke mye overfor denne prosessen. Det trenges en dyprengjøring med rubbing og polering. Enkelt fortalt slipes det helt ytterste lakklaget ned til originalfargen vises. Denne overflaten beskyttes så gjennom rubbing og spesialpolering

Med riktig bilpleie blir bilen “ny” igjen!

Har du en bil som er noen år gammel, er det en ekstra god grunn til å behandle den. Vi opplever stadig at eldre biler får ett nytt utseende, både innvendig og utvendig. F.eks. vil en innvendig tekstilrens med impregnering skape en nyhetsfølelse selv i en eldre bil.

Dette skaper nye verdier og opplevelser. Din bil vil også få et lengre og bedre liv, parallelt med at din lommebok også vil være mer fornøyd.

Se oversikt over våre avdelinger

Følg oss på facebook

Dekk og dekkhotell

Bestill Hjulskift Autostrada Volvo Arendal

Opptar hjulene dine verdifull plass i bod eller garasje? Er du lei av kø i forbindelse med hjulskift? Da er dekkhotell løsningen for deg!

Dine fordeler som dekkhotell kunde hos oss:

 • Lagring frem til neste hjulskift
 • Innkalling og prioritering ved dekkaktivitet
 • Hjulskift med riktig tiltrekkningsmoment
 • Kontroll av lufttrykk
 • Nullstille dekktrykksensorer
 • Kontroll av mønsterdybde og gummikvalitet
 • Kontroll av dekk for skader og ujevn slitasje
 • Rengjøring av felger og dekk

Sommerdekk og vinterdekk

Egenskapene til sommer- og vinterdekk er svært forskjellige. Gummiblandingen og slitemønstret er nøye tilpasset sesongen og det er ikke mulig å lage et dekk som fungerer like godt og like sikkert året rundt.

Mange tror feilaktig at vinterdekk bare er nødvendig hvis det er snø eller sludd, men skjæringspunktet går allerede ved en temperatur på ca 7 °C. Derfor bør du bytte til vinterdekk i god tid hvis du ønsker maksimal sikkerhet ved bremsing og akselerasjon.

Dekkhotell

Fra kr
950,-

Gummi

Gummi eldes i bruk, noe som i hovedsak skyldes oksidering og påvirkning av ytre faktorer. DOT-merkingen på dekksiden oppgir hvor dekket er produsert og hvor gammelt det er. Tallene 0314 betyr for eksempel at dekket er produsert i uke 3 i 2014. Så selv om dekkene ser fine ut, kan gamle dekk gi dårligere veigrep. Med årene hardner dekkenes gummiblanding, og dermed blir de mindre sikre på veien. Det anbefales derfor ikke å bruke dekk i mer enn maks seks år.

Bestill service Porsche Center

Registrer service

Bestill verksted Porsche

1) Velg servicetype eller ring oss direkte på 35 55 60 60

Bestill service Autostrada Skien

Registrer service

Bestill verksted Autostrada Skien

1) Velg servicetype eller ring oss direkte på 35 58 70 78

Service og verksted

Volvo 2.0 Originalservice service og verksted

Service og verksted. I våre bilanlegg i Skien, Porsgrunn og Arendal har vi det som kanskje er Norges beste bilverksteder. Alle typer reparasjoner, EU-kontroll og servicer utføres av vårt team med fagutdannede teknikere.

Visste du at jevnlig service er den beste måten å opprettholde verdien på bilen din samt sikrer at den holder den samme høye kvaliteten lenger?

Vi har sertifiserte Volvo, Porsche, Jaguar, Range Rover, Land Rover, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Subaru-mekanikere, som også kan betjene blant annet BMW, Mercedes Benz, VW, Ford og Audi. Foruten service håndterer vi også alt av oppretting av karosseri og lakkskader på alle bilmerker. Vi har også verksted sertifisert for Fiat bobiler inntil 3500kg.

På tide med EU-kontroll? Få den utført hos en av våre verksteder.

Velg din avdeling for service og verksted:

Autostrada Skien

Tlf 35 58 70 70

Porsche Center Porsgrunn

Tlf 35 55 60 60

Autostrada Volvo Arendal

Tlf 37 00 03 00

Autostrada Volvo, Porsgrunn

Tlf 35 50 50 00

Vår stolthet er din trygghet

Som bil-eier er du sannsynligvis opptatt av at bilen din skal ha best mulig service. Det får den garantert hos oss som merkeverksted for både Volvo, Porsche, Jaguar, Range Rover, Land Rover, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Subaru. I tillegg sikrer du deg garanti på jobben som utføres.

Våre bilmekanikere har spesialkompetanse som autoriserte Land Rover teknikere. Vi kan med hånden på hjertet si at vi utfører den beste servicen for din bil.

Det å følge de faste serviceintervallene er forebyggende i forhold til driftssikkerheten på bilen din. Dette er noe du ikke kan unngå å gjøre selv om du kjøper en helt ny bil. Risikoen for at bilen bryter ned og får deg til å bruke mer penger på reparasjon, vil være rimelig høy hvis du ikke tar den til regelmessig service.

Volvo 2.0 Originalservice service og verksted

Finn oss

Følg Autostrada Volvo Porsgrunn på Facebook

Følg Autostrada Volvo Arendal på Facebook

Følg Autostrada Fiat, Jeep, Alfa Romeo og Subaru på Facebook

Følg Jaguar og Land Rover samt et stort utvalg premium bruktbiler på Facebook

Service

Serviceverksted
-EU-kontroll
-Skrur på alle bilmerker
-Skade og lakk
-Rutebytting
-Deler og tilbehør
-Bilpleie
-Smart Repair
-Dekkhotell
-Levering på døra