Skip to content

 • Pris: 725 000,-
 • Årsavgift: Ikke inkludert
 • Omregistr.: Eksklusiv
 • Finansieringskalkulator

  Månedspris: ,-*

  Kontantinnsats

  10 000,-

  Løpetid

  1 år

  Vi kan tilby inntil 5 års garanti. Kontakt selger for garantibetingelser.
  * = Kalkulatoren er veiledene

Beskrivelse

Ett sjeldent eksemplar av Ferrari 308 GTSi som er betydelig påkostet gjennom årene! Unik bil.

I august 2015 fikk bilen en komplett mekanisk oppussing/oppgradering. Arbeidet er utført av det norske verkstedet Spirit of Italy som er kjent for kvalitetsarbeid på klassiske Ferrari, Lamborghini (Miura, Countach etc) og Maserati. Arbeidet er dokumentert med bilder og info.

Motoren er blue-printed og totalrestaurert fra A-Å med originale deler. Noen av delene er skiftet for å oppnå nyere og bedre kvalitet enn originalt. 10,5/1 comp smidde stempler, originale Ferrari titan-råder, race-performance ventiler og ventilfjærer. Originale kammer. Oppussing av radiator ble gjort av spesialist. Injection-systemet er oppusset, oppgradert/modifisert og finjustert.

Girkassen er overhalt med nye Ferrari-deler. Ny komplett AP racing clutch inkludert fjærplate, lamellplate og trøstelager. Nytt rustfritt Euro eksos-system. Nytt komplett sett foringer for oppheng/understell. Nye fjærer og justerbare Koni støtdempere og støtdemperforinger. Nye bremseskiver, nye bremsekalipere foran, nye klosser og oppgradering til FIA godkjente Goodrich stål-armerte bremseslanger. Ny tannstang og festeforinger. Nye hjullager.


Kontakt oss for mer info.


Vi tar gledelig din bil i bytte og tilbyr markedets beste finansieringsløsninger!

Henrik Jacobsen mob 92832310
Leif Arne Tvedt mob. 40418383
Grunde Langkås mob. 40418385
Bård Abrahamsen mob. 99447122
Andrea Pedersen mob. 91646714

Autostrada er autorisert forhandler av Jaguar og Land Rover i Telemark og Vestfold. Volvo, Polestar, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional og Jeep i Telemark samt Porsche i Telemark og Vestfold.

Gjennom vårt unike europeiske leverandørnett, bygget opp og utviklet av oss over flere år, skaffer vi deg drømmebilen - uansett merke og modell! Etter over 20.000 solgte biler med mye glede og entusiasme er vår visjon fortsatt den samme.
Vi har aldri hatt større muligheter til å skaffe deg din neste drømmebil. I våre fire butikker i Porsgrunn og Skien finner du alltid et godt utvalg med Premium importbiler, med fokus på nesten nye Premium-biler som BMW, Mercedes og Audi, samt high end biler som Bentley og lignende. Se vårt utvalg av over 250 biler på www.autostrada.com

Spesifikasjoner

Salgsform
Nybil til salgs
Bilen står i
Skien
Km.stand
51000
Årsmodell
1981
Karosseri
Cabriolet
Avgiftsklasse
Personbil
Effekt
208 hk
Drivstoff
Bensin
Girkasse
Manuell
Hjuldrift
Bakhjulsdrift
Farge
Rød
Farge beskr.
Rosso Corsa
Interiørfarge
Beig
Antall seter
2
Antall dører
2

Kontakt

Selger
+47 35 58 70 70
rune@autostrada.com
Lyngbakkveien 1
3736 Skien

Bilder

Selskapet

Vi har satt spor på norske veier i 25 år med de råeste bilene. For oss handler det om ekte lidenskap. Kjøp bil av fagfolk som vet hva de driver med. Velkommen til oss!

Autostrada er merkeforhandler av Volvo, Jaguar, Land Rover, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat varebil og Jeep. Vi har et stort utvalg bruktbil med over 250 biler på lager. Autostrada er også på eiersiden av Porsche Center Porsgrunn. Uansett merke skaffer vi deg den bilen du vil ha!