Skip to content

Alfa Romeo Tonale Consept

kr

PRIS KOMMER

Et mesterverk av italiensk design, skjønnhet og teknologi, skapt for en unik og spennende kjøreglede. Tonale er i likhet med Stelvio oppkalt etter et fjellpass i Italia. og blir en ny kompakt-SUV fra Alfa Romeo.

SUV-en blir lillebroren til Stelvio, som ble lansert rett før årsskiftet 2016/2017 og som var Alfas første SUV i moderne forstand. Ekstremt dynamisk og atletisk design, der merkets signaturstil er i harmoni med energien til den nådeløse drivkraften. Få et innblikk inn i fremtiden til Alfa Romeo med Alfa Romeo Tonale.

Sammenliknet med konseptbilen ser produksjonsbilen – om dette da er den helt ferdige – ut til å fremstå noe mindre prangende, med mer diskret styling på detaljnivå. Støtfangerne er mer avrundede, hjulstørrelsen mer moderat og for- og baklykter er noe større. Bilen er likevel utvilsomt en vaskeekte Alfa Romeo og slektskapet til Stelvio er åpenbar.

NÅR SPORTSLIGHET BLIR ELEKTRIFISERT

Kjøreglede er et nøkkelelement for enhver Alfa Romeo. Tonale Concept forventes å bli elektrifisert i perfekt Alfa Romeo stil med den beste kjøredynamikken i sin kategori og design som gir deg nye og intense følelser.  

ALFA ROMEO I SIGNATURDESIGN

Attraktiv og sofistikert design, skapt med elegante premium kvalitet materialer og utførelser. I Tonale Concept er hver detalj blitt nøye vurdert for å oppfylle et mål: forbedre funksjonalitetene for sjåføren, for å skape en helt unik kjøreopplevelse.

DUAL POWER

Dual Power modus gir maksimal ytelse, garantert maksimal effekt fra begge motorene.[EMOZIONE-knappen på infotainment-systemet]. Knappen gir nøyaktig kalibrering av gasspedalen, mer effektiv bremserespons og raskere respons fra rattet.

kr

PRIS KOMMER