Skip to content

Jaguar XF

fra kr

740.900,-

XF Sportbrake fra kr

813.500,-

XF Sportbrake 2.0D I4 163hk RWD Auto Prestige

Jaguar XF bygger på suksessen fra Jaguars mest prisbelønte bil noensinne. Med en overlegen kombinasjon av stil og substans, leverer bilen en forførerisk blanding av design, dynamikk og raffinement for å skape en bil som gir både spenning og effektivitet. De toppmoderne teknologiene holder deg trygg, tilkoblet og underholdt.

Jaguar XF mild hybrid

Jaguar XF kommer med elektrifisert drivlinjealternativ, og kommer med 2,0 liters firesylindrede dieselmotorer, tilgjengelig med den nyeste mildhybrid-teknologien, for forbedret effektivitet. Det avanserte MHEV-systemet bruker en startgenerator i motorrommet, for å samle energi som vanligvis ville gått tapt ved bremsing. Energien lagres i et 48V litiumsbatteri plassert under bagasjerommet. Den lagrede energien blir deretter omgjort til bruksenergi ved akselerasjon, samtidig som den fører til et mer drivstoffseffektivt start og stopp-system,

Nye XF er tilgjengelig med neste generasjons 2,0 liters firesylindret 204hk turbo dieselmotor, med valget mellom 250hk og 300hk. Alle XF-modellene er tilgjengelige med åtte-trinns automatgir, og bak, -eller firehjulsdrift. Hele drivlinjeserien er:

Diesel

204PS MHEV 2,0-liter firesylindret turbo åtte-trinns automatgir, RWD / AWD

Bensin

250PS 2,0-liter firesylindret turbo åtte-trinns automatgir, RWD / AWD
300PS 2,0-liter firesylindret turbo åtte-trinns automatgir, AWD

Det tar kun 6,1 sekunder fra 0-100 km/t med den nye 300PS motoren i XF Saloon.

Jaguar XF

LETT, INSTINKTIV, RESPONSVILLIG

XF er oppdatert med ny grill og støtfanger, samt nye LED-frontlykter. Lyktene er tilgjengelige med Pixel LED-teknologi og Adaptive Driving Beam funksjonalitet, som evaluerer veien foran deg, og tilpasser lysene automatisk, for å skjerme imøtekommende trafikk og trafikkskilt.

NYTT DESIGN OG TEKNOLOGI

Nye XF kommer med et nytt rattdesign, og nye detaljer på nakkestøtter og seter. XF lanseres også med Jaguars nyeste Pivi Pro infotainment-system, muligheter for SOTA-oppdateringer, PM2.5 luftfiltrering og en rekke kjøretøysystemer for optimal komfort og kjøreytelse.

Jaguar sitt nye Infotainmentsystem, Pivi Pro, blir tildelt SMARTBEST 2020-prisen fra den prestisjetunge biljuryen AUTOBEST.

Du kan velge mellom S, SE og HSE spesifikasjonspakker, alle tilgjengelige som R-Dynamic. Black Exterior Pack er også tilgjengelig på alle modellene av nye XF.

Se alle Jaguar-modeller

Følg oss på Facebook

BeskrivelseTypeInfoLast ned
ModellutvalgLink-
BrosjyreLink-
Bygg din XFLink-
fra kr

740.900,-

XF Sportbrake fra kr

813.500,-

XF Sportbrake 2.0D I4 163hk RWD Auto Prestige
BeskrivelseTypeInfoLast ned
ModellutvalgLink-
BrosjyreLink-
Bygg din XFLink-