Skip to content

Servicekampanje Jaguar og Land Rover

For biler 5 år og eldre

Servicekampanje

Rabatt

20%

for biler 5 år og eldre
Tilbudet gjelder alle Jaguar og Land Rover t.o.m. 31.12.2020

Vi tilbyr servicekampanje for din sikkerhet. Våre bilmekanikere har spesialkompetanse som autoriserte Jaguar og Land Rover teknikere, og vi kan med hånden på hjertet si at vi utfører den beste servicen for din bil.

Servicen inkluderer bytte av olje, oljefilter og pollenfilter. Vi bruker kun originale Jaguar og Land Rover -deler.

Visste du at Jevnlig service er den beste måten å opprettholde verdien på bilen din

HVORFOR SKIFTE OLJE?

Motorolje smører og beskytter motoren. Gode motoroljer reduserer også
drivstofforbruket og forbedrer motorytelsen. Vi skifter oljefilteret samtidig for å holde oljen renere.

Land Rover Discovery 4 servicekampanje

HVORFOR SKIFTE POLLENFILTER?

Pollenfilteret (kupéfilter) renser luften som går inn i kupéen og gir et godt inneklima i bilen. Filteret renser kupéluften for pollen, smuss og støvpartikler. Jevnlig skifte motvirker vond lukt og duggproblemer.

Jaguar XE servicekampanje

VÅR STOLTHET ER DIN TRYGGHET

Som Land Rover-eier er du mest sannsynlig opptatt av at bilen din skal ha best mulig service -og det får den garantert hos oss som merkeverksted. I tillegg sikrer du deg garanti på jobben som utføres. Benytt deg av vår servicekampanje.

Pollenfilter

Pollenfilteret blir utsatt for mye fukt, noe som skaper grobunn for både mugg og bakterier, samt at det tettes av pollen og støv. Bytt derfor pollenfilter årlig!
Pollenfilteret bør skiftes minimum hvert år ved normal kjøring (ca 15.000 km) for å sikre et godt inneklima i bilen. Dersom filteret blir tett kan det i verste fall gjøre at motoren til kupeviften blir overbelastet og ødelegges.

Olje

Oljeskift gjøres normalt årlig eller etter bilens servicebeskrivelse. Hvor hyppig man trenger å skifte olje avhenger blant annet av kjøremønster. Har man mange småturer, køkjøring eller belaster motoren mye med f.eks. tung last bør man foreta oljeskift oftere.

Motoroljen blir skitten over tid og oljefilteret har som oppgave å holde oljen så ren som mulig. Derfor skifter vi også filteret.

Følg oss på facebook

Servicekampanje

Rabatt

20%

for biler 5 år og eldre
Tilbudet gjelder alle Jaguar og Land Rover t.o.m. 31.12.2020