Skip to content

Ski Gear, Tilbehør -20%

Vinterkampanje Jaguar og Land Rover

Rabatt

20%

takstativ, skistativ og takbokser
Tilbudet gjelder t.o.m. 31.12.2020

Ski gear og tilbehør. Det er tid for å gjøre bilen vinterklar, og nå gir Autostrada Skien deg 20% rabatt på takstativ, skistativ og takbokser!

Ski gear / tilbehør

Gjelder originale Jaguar og Land Rover takstativ/skistativ/takbokser.

Takstativer

Takstativer for frakting av utstyret ditt på en trygg, enkel og ikke minst stilig måte. La oss hjelpe deg å finne det ideelle takstativet til behovene dine.

Takbokser

Vi har en takbokser som passer til alle typer behov, enten du lever et aktivt liv, skal på ferie, eller bare trenger ekstra plass.

Skistativer for bil

Med et skistativ for bil får du rask, brukervennlig og sikkert transport av skiene dine. La oss anbefale det perfekte stativet for deg.

Du kan også ta direkte kontakt med delelageret på epost her

Så enkelt er det å montere Jaguar og Land Rover sine originale takbokser alene på kun et par minutter:

Ting å huske på

Takboks, skiboks, jolle, likkiste – kjært barn har mange navn. På tide å skaffe seg en i håp om en snørik vinter eller rett og slett fordi du trenger ekstra plass? Vær klar over noen regler før du velger riktig takboks

Vekt

Viktig å tekte på i forhold til vektbegrensninger:

Innledningsvis må du finne frem vognkortet og finne ut hva som er tillatt taklast på din bil. De fleste større familiebiler har mellom 70 og 100 kilo tillatt taklast, men det finnes også biler som ikke har lov til å ha mer enn 50 kilo på taket – og enda mindre. Og det finnes også noen biler som kan skilte med ekstreme taklaster helt opptil 200 kilo.

Deretter må du finne ut av hvilken vektbegrensing som gjelder for takstativet som skal bære boksen. Det er ingen selvfølge at et takstativ er godkjent for eksempelvis for 80 kilo. Spør oss om hjelp, så vil vi veilede deg til den mest riktige takboksen for ditt behov og som samtidig passer til din bil.

Ski gear skistativ

Følg oss på facebook

Biler fra Jaguar

Biler fra Land Rover

Vinterkampanje Jaguar og Land Rover

Rabatt

20%

takstativ, skistativ og takbokser
Tilbudet gjelder t.o.m. 31.12.2020