Skip to content

Jeep Gladiator

Den råeste livsstilstrucken!
Fra kr

Pris kommer

Med helt nye Jeep Gladiator ser vi det råeste som er laget. Dette er en livsstilstruck som er skapt for et aktivt liv. Derfor er planet bredt nok til å ta en ATV og dypt nok til å ta to terrengsykler. Visste du at Jeep Gladiator var den første pick-upen da den for første gang ble lansert i 1963?

Jeep Gladiator

Skapt for friluftsliv

Gladiator ser nok ut som en Wrangler, men har runde lykter, er heftigere rundt hjulåpningene og beholder soft- eller hard-tops som kan fjernes. Dørene kan også lett skrus av. Interiøret er nesten identisk, men rammen er unik.

Jeep Gladiator akselavstand

Lengre akselavstand

Jeep Gladiator er nesten 80 cm lengre enn den du finner på den lange Wrangleren. Akselavstanden er også en halv meter lengre.  Akkurat som på Wrangler er det stive Dana 44 aksler foran og bak, men den bak har et helt annet oppheng.

Gladiator kommer med sekssylindret 3.0d motor med 260hk og 600nm. Vil være tilgjengelig med automatgir. Hengervekt ca. 2700 kg.

Jeep Gladiator kapasitet

Kapasitet

Maks nyttelast på 725 kg – og en tilhengervekt på 2,7 tonn.

Ekstrautstyr

Listen over tilgjengelig ekstrautstyr er enrom og gir masser av frihet.

Tilvalg på hele 300 deler

Det er flere forskjellige trimnivåer, og listen over alternativer er på ca 300 deler. Bredere aksler for eksempel, alt som skal til hvis du vil oppgradere til 35-tommers hjul, kortere giring og elektronisk lås på diffene. Det er allerede produsert en enorm katalog med ekstrautstyr. Det er jo åpenbart halve moroa med Jeep. Man kjøper underlaget og så bygger man resten selv – ved hjelp av et solid utvalg fabrikkdeler.

Jeeg Gladiator

Individuell tilpasning og bygget for aktivitet

Winch montert på stålfangere som virkelig tåler å bli brukt som fundament. Dører med det typiske rør-designet kommer. Veltebøyler. Og helt ned på smarte surre- og oppbevaringsmuligheter til grafikk som du selv kan klistre på karosseriet.

Se alle Jeep-modeller

Følg oss på Facebook

Fra kr

Pris kommer