Skip to content

Range Rover Evoque

Balanse mellom teknologi og luksus
Fra kr

667.950,-

Range Rover Evoque 1.5 I3 300hk PHEV AWD Auto S

Range Rover Evoque er både minimalistisk og elegant. Med R-Dynamic får du et enda tøffere og mer sportslig design som fremhever bilens flotte utseende. Velg mellom fire modeller og to ulike karosserityper – hver med sin unike personlighet og ekstrautstyr. Evoque Plug-in hybrid er perfekt både til bykjøring og helgeturer med inntil 68 km utslippsfri kjøring.

P300e-drivlinjen kombinerer en bensinmotor med en elmotor. Kjør i hybrid- eller elbilmodus. Du kan lade din Range Rover Evoque fra 0-80% på ca,30 minutter med DC-hurtiglading (opptil 32kW).

Teknologi

De intuitive og innovative teknologiene omfatter Touch Pro Duo, 12,3″ interaktivt førerdisplay, frontruteprojeksjon (Head-up Display) og Meridian Audio™.

Kjøreegenskaper

Enestående kjøreegenskaper både på veien og i terrenget gjør at denne kompakte SUV-en leverer en trygg og pålitelig kjøreopplevelse uansett forhold.

Design

Videreføringen av vår designfilosofi. Med sin særegne silhuett er Evoque en verdig arvtager etter bilen som tok verden med storm.

Eksklusive materialer

Fokuset på detaljer har alltid vært grunnleggende for interiøret i våre biler. Elegante detaljer og enestående håndverk skaper en sofistikert og elegant kupé.

Range Rover Evoque infotainment

Infotainment

Touch Pro gir deg masse informasjon og underholdning, med Touch Pro Duo får du den mest intuitive teknologien. Gjør det meste ut av dine kjøreturer.

Range Rover Evoque

Evoque-modeller

Evoque er både minimalistisk og elegant. R-Dynamic har et tøffere og mer sportslig design som fremhever bilens flotte utseende. Velg mellom fire modeller og to ulike karosserityper – hver med sin unike personlighet og ekstrautstyr.

Range Rover Evoque Plug-in hybrid driving

Range Rover Evoque Plug-in Hybrid

Evoque som Plug in Hybrid er perfekt både til bykjøring og helgeturer med inntil 68 km utslippsfri kjøring, og kan lades fra 0-80% på ca. 30 minutter med DC-hurtiglading (opptil 32kW).

Clearsight innvendig bakspeil

Denne teknologien gir uhindret sikt til veien bak deg, uansett om det sitter passasjerer i baksetet eller det ligger store gjenstander i bagasjerommet.

Range Rover Evoque Plug-in Hybrid
Range Rover Evoque Plug-in Hybrid

Se alle Land Rover-modeller

Følg oss på Facebook

BeskrivelseTypeInfoLast ned
ModellutvalgLink-
Bygg din egenLink-
Fra kr

667.950,-

Range Rover Evoque 1.5 I3 300hk PHEV AWD Auto S
BeskrivelseTypeInfoLast ned
ModellutvalgLink-
Bygg din egenLink-