Skip to content

Porsche 911

Fra kr

1.540.900,-

Tidløs design med moderne preg. Den umiskjennelige silhuetten til Porsche 911 er karakterisert med sine ikoniske linjer. Den har nesten ikke endret seg siden 1963, og har formet DNA’et til alle Porsche-modellene siden. Inkludert, selvfølgelig, 911 cabriolet og Targa modeller.

Sportsbilytelse

Kraftmaskin. Designikon. Hverdagshelt. Porsche 911 kombinerer sportsbilkrefter med fantastisk interiør og den nyeste teknologien for å gjøre ditt liv enklere i hverdagen.

Åttende generasjon byr på mengder av ny teknologi som rører ved alt fra det funksjonelle via sikkerhet og sportslighet, til miljøhensyn og lavt utslipp. Sett i perspektiv er historien om 911 unik. Den har alltid vært synonym med sportslighet og langt på vei definisjonen av en sportsbil, sågar som normgiver for en hel bransje. Samtidig har den fleksibiliteten til å fungere som en hverdagsbil om man vil. 911-serien byr på ulike versjoner som alle har sitt bruksområde, det finnes en 911 for alle. Også på vinteren med firehjulstrekk om det er ønskelig. Uansett: Å finne akkurat ”sin” 911 gjennom tidene er en hyggelig hobby i seg selv.

Porsche 911

Legg merke til frontlyktene som igjen oppleves som mer oppreist, tro mot historien. Samtidig avslører lyktenes indre at dagens 911 bærer på høyteknologiske løsninger.

Med åttende generasjon er de rette profilene på midten av panseret tilbake. Utformingen er ren og uavbrutt, trukket langt ut til sidene for å markere bredden på 992 forfra. Samtidig skjuler den diskret kameraer og sensorer for ulike funksjoner. Det er også tatt i bruk aktive luftspjeld for luftføringen til kjøling etter behov, og de spiller en rolle for kjøredynamikken i høy fart.

INTERIØR KOMFORT
Høyoppløselig display, multifunksjons sportsratt med direkte tilgang til lyd, telefon og navigasjon.
Sportsseter.

OPPBEVARING/PLASS
Bagasjeromsvolum på 132 liter, og usedvanlig for en sportsbil: baksetene. Takket være de sammenleggbare ryggstøttene, kan det bakre oppbevaringsrommet romme opptil 264 liter med ekstra plass.

Se alle Porsche-modeller

Følg oss på Facebook

  • 283kW
  • 385HK
  • 0-100 på 4,2s
  • Toppfart 293 km/t

Hør lyden!

Hør hvordan rå hestekrefter høres ut
Last ned som ringetone
Les om installering på iPhone her.
Fra kr

1.540.900,-

  • 283kW
  • 385HK
  • 0-100 på 4,2s
  • Toppfart 293 km/t

Hør lyden!

Hør hvordan rå hestekrefter høres ut
Last ned som ringetone
Les om installering på iPhone her.