Skip to content

Porsche Taycan Cross Turismo

Fra kr

848.000,-

Porsche presenterte sin første helelektriske sportsbil september 2019, og siden da har det blitt levert over 1000 Taycan i Norge, hvor du har hatt tre sedan-modeller å velge mellom. Nå tas neste steg i denne helelektriske tidsalderen og Porsche Taycan Cross Turismo er nå lansert! 

Taycan 4 Cross Turismo
350kW/476hk

Taycan 4S Cross Turismo
420kW/571hk

Taycan Turbo Cross Turismo
500kW/680hk

Taycan Turbo S Cross Turismo
560kW/761hk

Bilen er fullspekket med innovative løsninger, kraftig motor og drift på alle hjul. En rå helårs-sportsbil i alle ordets betydninger. På ujevnt kjøreunderlag kan du øke bakkeklaringen og sikre fremkommelighet hele året. Med enda større bagasjeromskapasitet og de dynamiske kjøreegenskapene vi kjenner fra produksjonsbilen Porsche Taycan vil Cross Turismo bli en perfekt match til en aktiv livsstil. 

Taycan Cross Turismo

Norsk ledelse i skreddersøm

Med Porsche sitter du i førersetet helt fra planleggingen av bilkjøpet. I vår online-konfigurator kan du utforske hvilke muligheter du har til å utstyre din nye Porsche. Velg blant et stort spekter av spesialfargetilvalg og utstyr i ro og mak fra din egen sofakrok. Det er også mulig å dele ideer og forslag med din forhandler eller med venner. Har du helt spesielle ønsker, kan vår Exclusive manufaktur-avdeling bistå med å skape en helt unik bil.
Prøv vår online-konfigurator

All strøm er ikke lik

Basert på erfaringene med Le Mans-raceren 919 Hybrid, valgte Porsches ingeniører å utstyre plattformen med 800-voltsanlegg i stedet for konvensjonell 400 volt. Dette betyr at batteriene kan gjøres mindre, og ladingen blir mer effektiv. Mange vil velge en dedikert hjemmelader fra Porsche, og når det er behov for ekspresslading på farten, vil Ionity-nettverket sørge for ekstra rask lading med 100 kilometer på batteriet på bare fem minutter. 
Les mer om Porsche E-Performance

Porsche Taycan Cross Turismo Connect

Din digitale kopilot

Med Porsche Connect-appen får du et digitalt grensesnitt til bilen på din telefon. Planlegg turen med Navigasjons-assistenten eller bruk Mitt Kjøretøy for å avlese restrekkevidde før du legger ut på tur. Med din Porsche ID-profil kan du synkronisere dataene mellom ulike digitale tjenester fra Porsche helt automatisk. 
Les mer om Porsche Connect

Årstid ingen hindring

I Norge kan en sportsbil sammenlignes med en spennende og trofast turvenn. Ekstreme kjøreegenskaper og topp ytelse kombinert med driftssikkerhet under skiftende vær- og klimaforhold er viktige egenskaper. Konseptbilen Mission E Cross Turismo er utviklet for å levere både på og utenfor allfarvei. Med deg på turen vil du kunne velge praktiske tilleggsprodukter for frakt av sport- og fritidsutstyr.Les mer om Tequipment

«Med Taycan har Porsche levert en rå sportsbil som også passer perfekt til norske forhold.»
-Aksel Lund Svindal

Se alle Porsche-modeller

Følg oss på facebook

BeskrivelseTypeInfoLast ned
Les mer på Porsche.noLink-
Bygg din egenLink-
Fra kr

848.000,-

BeskrivelseTypeInfoLast ned
Les mer på Porsche.noLink-
Bygg din egenLink-