Skip to content

Subaru Solterra

Subaru sin første elbil skal spille på lag med naturen
Fra kr

PRIS KOMMER

  • Møt Subaru sin første elektrisk SUV utviklet sammen med Toyota Motor Corporation.
  • Kommer for salg i midten av 2022


Vår aller første elbil er selvfølgelig en ekte e-SUV egnet for norske forhold – en real allværsbil perfekt for aktive nordmenn! For oss er en SUV en SUV, også når den går på batteri. Du skal slippe å bekymre deg for røffe forhold, enten du er på siste gjørmete strekket til hytta eller skal rekke et møte en snørik vinterdag i byen. Med Solterra kommer du fram dit du vil, når du vil!

FIREHJULSTREKK SOM STANDARD

  • De aller fleste forbinder Subaru med firehjulstrekk – og nå bruker Subaru all sin ekspertise på sin første elbil. Spreke Solterra kommer selvsagt med firehjulstrekk som standard!
  • Plattformen e-Subaru Global platform, som Subaru og Toyota har utviklet sammen, gjør det mulig å effektivt lansere ulike typer elbil-modeller ved å kombinere flere moduler og komponenter, slik som fronten, midten og bakparten av bilen. De to selskapene har delt kunnskap og i fellesskap utviklet en helt ny plattform. Subaru har siktet mot å oppnå overlegen passiv sikkerhet og kjøretøystabilitet også i den batteridrevne plattformen, slik Subaru alltid hatt fokus på.

  • Subaru og Toyota har ikke bare utviklet plattformen sammen, men har også hatt et utstrakt samarbeid innen blant annet produktutvikling, design og produkttesting i utviklingen av SOLTERRA. Denne utviklingen er bygget på kombinasjonen av de to bilmerkenes respektive styrker, slik som Subaru sin årelange ekspertise på firehjulsdriftsteknologi og Toyotas utmerkede el-teknologi, for å skape en ny SUV med de beste egenskapene bare en helelektrisk bil kan tilby.

Subaru Solterra

Følg oss på Facebook

Fra kr

PRIS KOMMER