Skip to content

Volvo 2.0 Originalservice

For biler 6 år og eldre

Kampanje

kr

3.490,-

For biler 6 år og eldre
Kontakt Porsgrunn

35 50 50 00

Kontakt Arendal

37 00 03 00

Gyldig 1-30.september

Med Service 2.0 får du Volvo serviceteknikere som er ekspert på din Volvo, 24-timers telefontjeneste, Volvo veihjelp, ekte Volvo Originalservice og fri oppdatering av bilens programvare der dette er tilgjengelig -slik at du får en litt ‘nyere’ bil som er klar for mange nye mil.

24 timers telefontjeneste

I Volvo Service 2.0 inngår også telefonservice der du kan kontakte oss 24 timer i døgnet, syv dager i uken og 365 dager i året. Der kan du spørre om alt som gjelder bilen og bilholdet. Hvis vi ikke kan svare direkte, sørger vi for at du blir kontaktet av rett person vedrørende din sak. Selvfølgelig kan du også alltid velge en av de vanlige kontaktkanalene – som Volvo-forhandleren, volvocars.no eller e-post. Telefonservice: (+47) 22 30 58 60

Fri oppdatering av bilens programvare

Volvo utvikler og forbedrer kontinuerlig programvaren for bilene. Det betyr at din Volvo kan bli enda litt bedre ved hver eneste service, siden gratis programvareoppdatering av et utvalg viktige styreenheter alltid er inkludert*. * Gjelder alle Volvo-modeller fra modellår 1999 og nyere, unntatt Volvo C70 –05, S/V40 –03, XC/V70 –00. Omfanget av programvareoppdateringen vil variere avhengig av modell. Oppdatering omfatter ikke navigasjonskart eller Bluetooth.

Fri veihjelp

I forbindelse med Volvo Service 2.0 vil vi uten ekstra kostnad forlenge din Volvo Veihjelp for ytterligere ett år*. Volvo Veihjelp innebærer at du ved havari kan få hjelp døgnet rundt, hvor som helst i Vest-Europa. Uansett om det gjelder å fikse et punktert dekk eller kompensasjon for oppholdsutgifter mens bilen er til reparasjon. Ring Volvo veihjelp Fra Norge tlf: 800 30 060 Fra utlandet tlf: 47 22 32 39 50 * Gjelder alle Volvo-modeller fra modellår 1999 og nyere.

Bremseklosser

Vi sjekker bremseklossene ved hver service. Hvis de må skiftes ut vil vi alltid erstatte dem med Volvo orginale bremseklosser. Bare Volvo orginale bremseklosser er laget for å fungere i harmoni med bilens bremsesystem og sikkerhetssystemer.

Vindusviskere

Vindusviskere slites kontinuerlig av en kombinasjon av regn, snø og solstråler. Det er derfor vi anbefaler å skifte dem hvert år. Vi kan bytte dem for deg mens bilen din er inne på en service eller et dekkskift, og vi vil alltid bruke Volvo orginale vindusviskere.

Personlig Servicetekniker (PST)

Hos oss blir du møtt av din egen personlige servicetekniker. Ingen vet mer om bilen din enn ham (kanskje unntatt deg selv). Du kommuniserer direkte med din PST slik at det blir minst mulig misforståelser eller utelatt informasjon.

Det er din PST som tar imot deg når du henter og leverer bilen, og som arbeider på den og forklarer hva som er blitt gjort. Du trenger bare å forholde deg til èn person, og ja, det er nesten som å ha en egen fastlege for bilen. 

Kampanje

kr

3.490,-

For biler 6 år og eldre
Kontakt Porsgrunn

35 50 50 00

Kontakt Arendal

37 00 03 00

Gyldig 1-30.september