Porsche_Foreløpig fasade_beskjært til web_2

Porsche har en helt unik posisjon i Sports- og Premium bilsegmentet, med en svært godt befestet posisjon i Norge. I 2018 åpnet Porsche Center Porsgrunn, plassert sentralt på hovedinnfartsåren til Telemark og i umiddelbar nærhet av Vestfold.

Daglig leder

Selvstendig rolle med tydelig resultatansvar

Vi søker en daglig leder med sterkt driv og stor gjennomføringskraft. Vår idealkandidat er fortsatt på en oppadgående bane i sin karriere, og har oppnådd fremragende dokumenterbare resultater gjennom andre. Du har førstehånds erfaring med salg og ledelse, og har bemerket deg som en dyktig leder. Du har samtidig et godt etablert nettverk i målgruppen for Porsche og er en fremragende lagbygger. Du er salgsdrevet med fokus på helhet, struktur og etterrettelighet.

Krav, ønsker og forventninger

Du er entusiastisk og skaper effektive prosesser med fokus på måloppnåelse og forutsigbarhet. Du er taktikeren som effektivt omsetter en strategi til handling. Du leverer alltid det du lover.

Du gjør deg bemerket som en unik bygger av god kultur, og vet at det er en nøkkelfaktor for å kunne bygge det beste teamet. Med bedriftskultur i verdensklasse, legger du til rette for suksess både for selskapet, men ikke minst også for dine ansatte. Du sørger for at de blir sett, har personlig suksess og får lov til å skinne.

Du har god økonomisk forståelse, har stort fokus på innkjøp, er god på forhandlinger og en kremmer i hverdagen.

Du setter kundeopplevelser i sentrum og vil innfri forventningen om at Porsche Center Porsgrunn er best på nettopp det – i alle ledd av kundens sømløse bilhold.

Ansvarsområder

Daglig leder for Porsche Center Porsgrunn har det overordnede ansvaret for drift av butikk, verksted og ettermarked, herunder nevnes:

 • Posisjonere og etablere Porsche Center Porsgrunn som det naturlige valget for Porsche-kunder i distriktet
 • Planlegge, gjennomføre og følge opp salgs- og markedsaktiviteter
 • Etablere og utvikle langsiktige relasjoner med kunder og potensielle kunder
 • Innfri på kundeopplevelser, salgsmål, budsjett og resultat som du selv er med på å målsette

Egenskaper

 • Rette kandidat er svært resultatorientert og kompromissløs hva gjelder nøyaktighet og kvalitet i sitt arbeid (operasjonelt og finansielt). Han/hun bør derfor ha en dokumenterbar historikk i ledelse av kontinuerlig forbedring.
 • Som leder må daglig leder for Porsche Center Porsgrunn kunne fastsette resultatmål og følge disse opp på en inspirerende og motiverende måte gjennom fremragende kommunikasjonsevner.
 • Rette kandidat har et driv som engasjerer på tvers av avdelingene, der felles mål er kontinuerlig optimal leveranse
 • Rette kandidat er fremfor alt en åpen, sympatisk, analytisk og dyktig leder som utøver sitt lederskap gjennom å være operativ

Språk

Norsk - flytende, skriftlig og muntlig
Engelsk - flytende, skriftlig og muntlig
Tysk - ønskelig, men ikke påkrevd

Andre krav

 • Førerkort klasse B
 • Plettfri vandel
 • Villighet og mulighet til å reise etter selskapets behov

Stillingen rapporterer direkte til selskapets styre.

Kontaktinformasjon

Kortfattet søknad med CV sendes porsche-sjef@porsche-porsgrunn.no og merkes med: "Daglig leder Porsche Center Porsgrunn"

 

Vi behandler alle henvendelser konfidensielt

Søknader tas i mot fortløpende.

Tiltredelse vil skje etter avtale.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Gisle Valen, bilforhandler

Kortfattet søknad med CV sendes til porsche-sjef@porsche-porsgrunn.no , og merkes med
Daglig leder Porsche Center Porsgrunn.

Søknader tas i mot fortløpende.

Tiltredelse etter avtale

Selskapet

Autostrada er autorisert forhandler av Volvo, Polestar, Porsche, Jaguar, Land Rover, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional og Jeep. Vi skaffer deg bilen du vil ha!

personvern  |  kontakt  |  R8 Edge