Våre elektrifiserte biler

Elektrifiserte biler bryter fortsatt nye grenser. På verdensbasis er Norge er et ganske lite marked, men våren 2019 ble det registrert hele 18.533 biler. Den tiden hvor du bare hadde valget mellom bensin- eller dieselmotor, er historie. Nå, med mild hybrid, hybrid, ladbar hybrid og helelektriske biler, har du mye å velge mellom!

rød I-PACE_autostrada

Jaguar I-PACE Autostrada Edition til SUPERpriser!

Kangoo_veien

Renault Kangoo Z.E

Twizy blå

Renault Twizy

USP_Lading-Nye-ZOE-USP-bilder_1 10x15

Nye Renault Zoe

Forester-hybrid-10x15-3

Nye Subaru Forester Hybrid Premium+ pakke

Forester-hybrid-10x15

Nye Subaru Forester Hybrid Premium pakke

iamnordic-04-04-19--2_10x15

Jaguar I-PACE Nordic Edition!

I-PACE-FRONT-10x15

Jaguar I-PACE 0,99% rentekampanje!

XV hybrid blå 10x15

Nye Subaru XV Hybrid Sport Premium

沃尔沃全新V60外观

Nye Volvo V60 T8 Plug-in Hybrid

KangooZE

Renault Kangoo Z.E

Panamera-4-E-Hybrid-10x15

Porsche Panamera E-Hybrid

Cayenne-E-Hybrid-10x15

Porsche Cayenne E-Hybrid

XC40-PIH-10_15

Nye XC40 T5 Plug-in Hybrid

XV-15x10_3

Subaru XV Hybrid!

HyperFocal: 0

Range Rover Plug-in Hybrid

rrrrs18myphevcharging04101707_10x15

Range Rover Sport Plug-in Hybrid

ny evoque_komp

Nye Range Rover Evoque

I-PACE-LADING-UTE-10x15

Jaguar I-Pace

Mild Hybrid

Hovedforskjellen på mild hybrid (MHEV) og full hybrid (HEV), er at mild hybrid ikke er i stand til å kjøre som en ren elektrisk bil - men assisteres av en elektrisk motor. I lav hastighet, eller når den står stille, kan forbrenningsmotoren slå seg av, og startergeneratoren restarter motoren sømløst etter behov.

Hybrid

I likhet med mild hybrid (MHEV), har disse bilene en bensinmotor, men et større batteri og en kraftigere motor. Denne gir mer assistanse til motoren og gjør at bilen kan kjøre deler av mindre turer i lav hastighet kun ved hjelp av den elektriske motoren. Takket være bensinmotoren, er rekkevidden ikke noe problem.

Ladbar hybrid

Ladbare hybrider (PHEV) har alle funksjonene til hybridteknologien, med den ekstra fordelen at de kan lades fra en ekstern ladestasjon eller stikkontakt. Større kapasitet på batteriet gjør dem i stand til å kjøre med null utslipp over en avstand på over 50 kilometer, med muligheten til å bytte til hybridmodus for å spare batteriet, og til kun å kjøre på bensin på lengre turer.

Helelektrisk

Helelektriske biler kjører kun på batterikraften og har null utslipp under kjøringen. Å lade en helelektrisk bil kan være like enkelt som å plugge inn en mobiltelefon. Veggmonterte ladere kan monteres hjemme hos deg og kan lade batteriet fullt over natten. Langs veiene blir det stadig flere hurtigladestasjoner. Disse kan lade til ca 80% ladetilstand på kun 30 min.

Selskapet

Autostrada er autorisert forhandler av Volvo, Polestar, Porsche, Jaguar, Land Rover, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional og Jeep. Vi skaffer deg bilen du vil ha!

personvern  |  kontakt  |  R8 Edge