Skip to content

Nye Subaru XV Hybrid Sport Premium

Bilkampanje / Elektrifiserte biler / Subaru /

Nye Subaru XV Hybrid

Nå er kompakt SUV-en Subaru XV Sport Premium her som hybrid, og den kommer selvfølgelig med permanent symmetrisk firehjulstrekk og EyeSight førerassistanse-system som standard.

Nye Subaru XV Hybrid 2020-modell har et høyere dreiemoment og forbedret akselerasjon takket være den elektriske motoren, samt et lavere forbruk. Subaru har utviklet et unikt hybridsystem som ikke går på bekostning av det permanente firehjulstrekksystemet som har gjort oss til verdens mest valgte merke med 4x4. I Subaru XV Hybrid kan du være trygg på at du alltid kommer deg fram.

Kampanjerente
1.95%**

Pris fra kr
451.800*

Spesifikasjoner

 

Kampanjer

Light version-VO_03419_VolvoRetail_23_10x15

Vintersjekkkampanje

Forester-hybrid-10x15-3

Nye Subaru Forester Hybrid Premium+ pakke

Forester-hybrid-10x15

Nye Subaru Forester Hybrid Premium pakke

XV hybrid blå 10x15

Nye Subaru XV Hybrid Sport Premium

Forester-hybrid-IMG

Nye Subaru Forester Hybrid Sport Premium

Outback-15x10

Subaru Outback 2.5l Sport Premium

Selskapet

Vi har satt spor på norske veier i 25 år med de råeste bilene. For oss handler det om ekte lidenskap. Kjøp bil av fagfolk som vet hva de driver med. Velkommen til oss!

Autostrada er merkeforhandler av Volvo, Jaguar, Land Rover, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat varebil og Jeep. Vi har et stort utvalg bruktbil med over 250 biler på lager. Autostrada er også på eiersiden av Porsche Center Porsgrunn. Uansett merke skaffer vi deg den bilen du vil ha!