Skip to content

Kontakt

Autostrada består av et motivert team på ca 140 personer som alle ønsker å gi den den beste kundeopplevelsen. Vi lever for og med kundene våre, i alle våre seks butikker i Skien, Porsgrunn og Arendal.

Mer om oss

 

Autostrada Volvo er en komplett forhandler med nybil, bruktbil, delelager, verksted og skadeavdeling. I tillegg har Volvo kanskje det flotteste showroomet her til lands, i våre lokaler i Nomevegen.

volvo

Autostrada Bruktbilsenter holder til kun 300 meter fra nybil butikken og har alltid et spennende utvalg til deg som er på jakt etter et godt kjøp.
Totalleverandør på Service

volvo

Autostrada Jaguar Land Rover er autorisert forhandler av Jaguar og Land Rover i Telemark og Vestfold. Vi har også lang erfaring med premium bruktbiler som blant annet BMW, Mercedes og Audi. Totalleverandør på service.

land-rover jaguar logo-premium-bruktbiler

Autostrada Porsgrunn er din Subaru, Fiat, Alfa Romeo og Jeep - forhandler i Telemark. Vi er også spesialisert mot et segment som passer folk flest. Hos oss er du alltid velkommen til en hyggelig prat og trygg bilhandel i våre flotte lokaler på Vallermyrene. Totalleverandør på service med egen skade og lakk avdeling.

Subaru           logo-premium-bruktbiler

Porsche Center Porsgrunn dekker distriktene Telemark og Vestfold. Porsche Center Porsgrunn er et fullskala Porsche-anlegg med salgsavdeling for nye og brukte Porsche, delelager og et eget autorisert Porsche-verksted.

Autostrada Arendal på Stoa har vært Volvo og Renault-forhandler siden oppstarten som JM Auto i 1989, og er et komplett bilanlegg på 4000 m2.

   

Administrasjon

Du som vår øverste sjef vil alltid styre vår hverdag. Vi lever etter "Kunden er Konge". Din neste bildrøm er vår hverdag, og vi skaffer deg akkurat den bilen du ønsker deg.

Selskapet

Vi har satt spor på norske veier i 25 år med de råeste bilene. For oss handler det om ekte lidenskap. Kjøp bil av fagfolk som vet hva de driver med. Velkommen til oss!

Autostrada er merkeforhandler av Volvo, Jaguar, Land Rover, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat varebil og Jeep. Vi har et stort utvalg bruktbil med over 250 biler på lager. Autostrada er også på eiersiden av Porsche Center Porsgrunn. Uansett merke skaffer vi deg den bilen du vil ha!