Skip to content

Volvo on Call

VOLVO ON CALL – STYR BILEN MED ET TASTETRYKK

Volvo On Call er en integrert hjelpetjeneste og en banebrytende mobilapp som setter deg i kontinuerlig kontakt med din Volvo. Det er ganske enkelt vår måte å gjøre hverdagslivet litt mindre komplisert på.

SJEKK BILEN DIN

Få tilgang til bilens dashbord, samt få dørlåsestatus, drivstoffnivå, servicevarsler og mer.

KJØREJOURNAL

Logg start-/sluttposisjoner, avstand, varighet og drivstofforbruk, og last deretter ned informasjonen til Excel.

FINN BILEN DIN

Se bilen din på et kart og få veibeskrivelser, eller be den tute og blinke for rask lokalisering.

LÅS BILEN DIN

Lås og lås opp bilen din fra et eksternt sted. Du kan også kontrollere om vinduer og dører er åpne eller lukket.

VEIHJELP

Ved å trykke på On Call-knappen, vil en Volvo On Call medarbeider sørge for å dirigere redningstjenester til bilen din via GPS-posisjonen din.

NØDTJENESTER

Trykk på SOS-knappen, på overheadkonsollen, og et varsel vil automatisk bli sendt til Volvo On Call nødsentral.

AUTOMATISK KOLLISJONSVARSLING

Når en kollisjon registreres vil et varsel automatisk bli sendt til Volvo On Call nødsentral og assistanse dirigeres dit bilen befinner seg.

TYVERIVARSLING

Volvo On Call varsles hvis noen prøver å bryte seg inn i bilen din. Hvis bilen blir stjålet kan bilens GPS brukes til å lokalisere den.

Volvo On Call app in an iOS phone
The New Volvo XC40 - Volvo On Call car sharing guest - request booking
Volvo On Call app in the Apple Watch
KJØR MED KOMFORT

Med Volvo On Call-appen kan du fjernstyre klimaet i bilen din med smarttelefonen. Det er en av livets små hverdagsluksuser når du har en Volvo.

PARKERINGSVARMER

Kom til varm bil om morgenen. Fjernstyrt varmer kan innstilles og startes hjemme hos deg selv, eller fra hvilket som helst sted med mobildekning.

FJERNSTARTING AV MOTOR

Start bilen opptil 15 minutter før du skal kjører, og fjernstyr klimaanlegget i Volvoen. (Tilgjengelig i utvalgte 2015-modeller.)

PLUG-IN-HYBRIDER

Få ytterligere funksjoner for plug-in hybridbiler. Still inn timeren for å kjøle ned eller varme opp bilen, se batteristatus, forhåndsinnstille ladepunkter og mer.

Volvo-V60-On-Call1
VO_03861_Stendahls_MVMvinter2016_26_komp

Selskapet

Vi har satt spor på norske veier i 25 år med de råeste bilene. For oss handler det om ekte lidenskap. Kjøp bil av fagfolk som vet hva de driver med. Velkommen til oss!

Autostrada er merkeforhandler av Volvo, Jaguar, Land Rover, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat varebil og Jeep. Vi har et stort utvalg bruktbil med over 250 biler på lager. Autostrada er også på eiersiden av Porsche Center Porsgrunn. Uansett merke skaffer vi deg den bilen du vil ha!