Skip to content

Jaguar E-Pace

Jaguar /

Jaguar E-Pace

Jaguar E-Pace er en elegant 5-seter som kombinerer sportsbildesign og smidighet med brukervennligheten til en SUV.

Fra kr 546 950

Jaguar E-PACE er det nyeste medlemmet i Jaguars PACE-familie med performance SUV-er og etterfølger den prisbelønte F-PACE og den helelektriske I-PACE.

  • Det siste innen tilkoblingsmuligheter og praktiske løsninger for travle familier
  • Opptil åtte enheter kan streame innhold med 4G Wi-Fi Hotspot i E-PACE
  • Touch Pro infotainmentsystem kobler kundene til sine favorittapper
  • Stort 12,3” TFT-fargedisplay og headup display
  • Configurable Dynamics-teknologi leverer individuelle innstillinger for gassrespons, styring og girskift
  • Lett hjuloppheng, All Wheel Drive, Active Driveline og Torque Vectoring
  • Sportsbilinspirert design som inkluderer 21” alufelger
  • Den første bilen fra Jaguar med Ingenium bensin- og dieselmotorer - fra den rene og responsvillige 150 hk diesel med CO2-utslipp på 124 g/km til den sportslige 300 hk bensin som akselererer fra 0-100 km/t på 6,4 sekunder
  • Med sine 4 395 mm og akselavstand på 2 681 mm, gir den god plass til fem personer og generøs beinplass på hele 892 mm.
  • Bilens gir også en bagasjekapasitet på hele 577 liter.

5 forskjellige motoralternativer:
Tre diesel- og to bensinmotorer. 2,0 liter Ingenium diesel er tilgjengelig med enten 150,180 eller 250 hk mens 2,0 liter Ingenium turbo bensin kan leveres med enten 250 eller 300 hk.

 

Høyt standardutstyrnivå er en kjernekomponent i utvalget av E-PACE-modellene.

Nyeste generasjon intelligent ZF 9-trinns automat er tilgjengelig på alle E-PACE-modeller. Den svært avanserte 9-trinns girkassen er spesialutviklet for tverrstilte motorer.

Elektrisk drevet bakluke
E-PACE er tilgjengelig med elektrisk drevet bakluke som gjør det mulig å åpne bakluken og legge ting i bagasjerommet uten å bruke bilnøkkelen. Ved å plassere en fot under sensorene under én av sidene bak på bilen, åpnes bakluken uten at  undene trenger å bruke bilnøkkelen, og de kan i tillegg åpne bakluken uten å bruke hendene. Bakluken kan lukkes med samme fotbevegelse.

Activity Key
E-PACE er også tilgjengelig med en innovativ Activity Key som først ble lansert på Jaguar F-PACE. Dette avanserte armbåndet er utviklet for kunder med en aktiv livsstil der det ikke er praktisk å ha med seg en vanlig bilnøkkel. Det vanntette og støtsikre armbåndet gir sikker tilgang til bilen via en sensor over nummerskiltet bak.

Infotainment og tilkoblingsmuligheter
Den nyeste versjonen av Jaguars Touch Pro infotainmentsystem leveres som standard, og gir førerne en praktisk kombinasjon av en intuitiv berøringsskjerm og taktil betjening som gjør viktige funksjoner lett tilgjengelig.

E-PACE er utstyrt med nyeste generasjon Touch Pro infotainmentsystem fra Jaguar med 10” berøringsskjerm der du kan sveipe eller zoome på samme måte som på et nettbrett eller en smarttelefon. Den skreddersydde startskjermen lar deg opprette snarveier til dine favorittfunksjoner slik at det blir enklere å finne de mest brukte appene.

Den 21:9 bredformatskjermen (1280 x 542 oppløsning) tillater kjøring av flere oppgaver samtidig, for eksempel der media vises på hovedskjermen og et sidepanel viser navigasjonsdata eller værrapporter.

Touch Pro er det mest avanserte infotainmentsystemet noensinne i en Jaguar-bil.

E-PACE er også tilgjengelig med valget mellom to lydsystemer av høy kvalitet fra Meridian, inkludert et avansert 825 W Surround Sound System med 15 høyttalere.

 

Infographic_Active_Driveline
Infographic_Connectivity

Nye biler

HyperFocal: 0

Range Rover Plug-in Hybrid

rrrrs18myphevcharging04101707_10x15

Range Rover Sport Plug-in Hybrid

E-Pace-med-autostrada-skiltplate

Jaguar E-Pace

ny evoque_komp

Nye Range Rover Evoque

I-PACE-LADING-UTE-10x15

Jaguar I-Pace

Eventer

I-PACE-til-toppbanner-web.-blå-med-autostrada

I-PACE effektivitetskonkurranse 27.okt

Kampanjer

Discovery-3-10x15

Servicetilbud Land Rover Discovery 3 og 4

iamnordic-04-04-19--2_10x15

Jaguar I-PACE Nordic Edition!

I-Pace-med-takboks-1920x1080_3

Thule 700 takboks for utleie

9-8-16

Discovery

Selskapet

Vi har satt spor på norske veier i 25 år med de råeste bilene. For oss handler det om ekte lidenskap. Kjøp bil av fagfolk som vet hva de driver med. Velkommen til oss!

Autostrada er merkeforhandler av Volvo, Jaguar, Land Rover, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat varebil og Jeep. Vi har et stort utvalg bruktbil med over 250 biler på lager. Autostrada er også på eiersiden av Porsche Center Porsgrunn. Uansett merke skaffer vi deg den bilen du vil ha!