Skip to content

Dekk og dekkhotell

Opptar hjulene dine verdifull plass i bod eller garasje? Er du lei av kø i forbindelse med hjulskift? Da er dekkhotell løsningen for deg!

Dine fordeler som dekkhotell kunde hos oss:

  • Lagring frem til neste hjulskift
  • Innkalling og prioritering ved dekkaktivitet
  • Hjulskift med riktig tiltrekkningsmoment
  • Kontroll av lufttrykk
  • Nullstille dekktrykksensorer
  • Kontroll av mønsterdybde og gummikvalitet
  • Kontroll av dekk for skader og ujevn slitasje
  • Rengjøring av felger og dekk
  • Forsikring av hjulene under lagring

Dekkhotell

Fra kr
950,-
per sesong

Sommerdekk og vinterdekk

Egenskapene til sommer- og vinterdekk er svært forskjellige. Gummiblandingen og slitemønstret er nøye tilpasset sesongen og det er ikke mulig å lage et dekk som fungerer like godt og like sikkert året rundt.

Mange tror feilaktig at vinterdekk bare er nødvendig hvis det er snø eller sludd, men skjæringspunktet går allerede ved en temperatur på ca 7 °C. Derfor bør du bytte til vinterdekk i god tid hvis du ønsker maksimal sikkerhet ved bremsing og akselerasjon.

Autostrada Volvo

jorgen-askjer-til-nettsider

Jørgen Askjer

Kundemottaker verksted

Autostrada Jaguar Land Rover

kjetil-til-nettsider

Kjetil Lillegård

Leder klargjøring

Autostrada Porsgrunn

Karin til web

Karin Elise Fossen

Kundemottak

Gummi eldes i bruk, noe som i hovedsak skyldes oksidering og påvirkning av ytre faktorer. DOT-merkingen på dekksiden oppgir hvor dekket er produsert og hvor gammelt det er. Tallene 0314 betyr for eksempel at dekket er produsert i uke 3 i 2014. Så selv om dekkene ser fine ut, kan gamle dekk gi dårligere veigrep. Med årene hardner dekkenes gummiblanding, og dermed blir de mindre sikre på veien. Det anbefales derfor ikke å bruke dekk i mer enn maks seks år.

Kampanjer

Light version-SUP00003_komp 10X15

Polestar effektoptimering_Autostrada Arendal

Discovery-3-10x15

Servicetilbud Land Rover Discovery 3 og 4

Light version-VO_03419_VolvoRetail_23_10x15

Vintersjekkkampanje

Selskapet

Vi har satt spor på norske veier i 25 år med de råeste bilene. For oss handler det om ekte lidenskap. Kjøp bil av fagfolk som vet hva de driver med. Velkommen til oss!

Autostrada er merkeforhandler av Volvo, Jaguar, Land Rover, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat varebil og Jeep. Vi har et stort utvalg bruktbil med over 250 biler på lager. Autostrada er også på eiersiden av Porsche Center Porsgrunn. Uansett merke skaffer vi deg den bilen du vil ha!