Skip to content

Vi kjøper bilen din

Skal du selge bilen din? Vi kjøper og overtar alt ansvar for bilen din, slik at du som eier fristilles og jobben blir en enkel og ryddig prosess. 

Kjøpe bruktbil?

Se vårt store utvalg av bruktbiler fra alle merker.

Visste du at direktesalg mellom bileiere gir kjøper to års reklamasjonsrett? La oss bistå så du sparer tid og krefter samt fristilles fra ansvaret det medfører. Vi forbeholder oss retten til å selektere alle kjøp, og alle kjøpsvurderinger må avklares med oss i forkant, før taksering/visning av bil.

Vi trenger en beskrivelse av bilen din for å kunne foreta en prisvurdering, før eventuell kosmetisk/ teknisk påkost. Fyll inn skjemaet under så beskrivende du kan.

OBS! Det er mange som ønsker pris på bilen sin og vi vil svare deg så fort vi kan. Ved stor pågang kan det ta ca 2 – 3 dager før du mottar svar. Takk for tålmodigheten!

Ta kontakt og vi ringer deg opp!

Lurerer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt! Telefon 35 58 70 70 eller mail salg@autostrada.com

Jeg vil selge bilen min
Utstyr på bilen
Sending

Selskapet

Vi har satt spor på norske veier i 25 år med de råeste bilene. For oss handler det om ekte lidenskap. Kjøp bil av fagfolk som vet hva de driver med. Velkommen til oss!

Autostrada er merkeforhandler av Volvo, Jaguar, Land Rover, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat varebil og Jeep. Vi har et stort utvalg bruktbil med over 250 biler på lager. Autostrada er også på eiersiden av Porsche Center Porsgrunn. Uansett merke skaffer vi deg den bilen du vil ha!